Ok, tips til grei hverdagsmat, dette er en av mannen min sine mange spesialiteter som slår an hos meg: Lakselasagne med pesto.
Legg laksefilet, pastaplater og pesto lagvis, salte og pepre rikelig underveis. Det kan være godt å legge enkelte av pastaplatene dobbelt, med revet ost og pesto mellom. Stek til fisken er ferdig. Pastaen blir myke av fuktigheten i fisken, og deilig crispy i kantene. Her har vi fiffet opp retten med asparges, ser for meg at spinat også funker. Godt med salat til.
fredag 8. oktober 2010
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Det ser kjempe godt ut! Skjœrer du fisken i tynne skiver?
SvarSlettMorsomt å følge med på bloggen din :) Anette
Kan skrive under på at det er godt!
SvarSlettBeklager at jeg svarer sent på dette... Er visst en litt ustadig blogger. Men altså: Man behøver ikke å skjære fisken tynt, men da vi lagde dette sist delte vi fisken litt slik at filetene fikk ganske jevn tykkelse. Det var ikke så dumt egentlig.
SvarSlettSimen K: Kan man få oppskrift på din laksepastarett med cognac?