mandag 16. mai 2011

Fly søker destinasjon

Jeg hadde en liten, beintøff, konstant heklende bestemor med fluffy, grått hår. Hun elsket gode historier, jukset i kort når spillet ble for kjedelig, og frydet seg over å bli avslørt av min rødkinnede lillebror på åtte. Huset hennes var fullt av skatter fra fjerne verdensdeler (som byster av negerprinsesser og nydelige, kinesiske skrin) samt talløse femtitallsperler. Under sitnevnte kategori sorterer denne sengen - "flyet" heter den, trolig på grunn av de vingeliknende, fastmonterte nattbordene.



Flyet har en svakhet - den er litt liten, og trenger derfor riktig eier. Vi leter nå etter noen som vil ta til seg denne fine sengen og kanskje gi den en kjærlig gnukk med møbelpolish. Ta kontakt hvis du er interessert - vi har lagt den ut på Finn til kr 800,- eller høystbydende. Synes den er verdt mye mer, men det hadde først og fremst vært hyggelig å vite at denne fine senga endte opp hos noen som kan bli glad i den. Ta kontakt, så snakker vi om det.

3 kommentarer:

  1. Men det er ikke noen bilder her???!

    SvarSlett
  2. Hm. Det var da rart. De er der når jeg sjekker nå. Men blogger har hatt mye problemer i det siste, innleggene mine har forsvunnet og dukket opp igjen. Er det fremdeles ingen bilder der?

    SvarSlett
  3. joda. Nå er bildene på plass. Senga er super den.

    SvarSlett